بستن

حسنی رییس ماند

گریشنا: هیات رییسه شورای اسلامی شهر گراش برای یک سال دیگر ابقا شد.

امروز دوازدهم شهریور، انتخابات هیات رییسه شورای شهر با حضور تمام اعضا و نماینده فرماندار برگزار شد؛ و هیات رییسه به همان ترکیب سال قبل باقی ماند: علی‌اصغر حسنی رییس شورا؛ حبیب‌الله مهرابی نایب رییس؛ عبدالرضا هرمزی سخنگوی شورا؛ علی‌اصغر لطافت خزانه‌دار؛ و مهوش شیبانی، محمد ناصری و جعفر یوسفی نیز منشیان شورا.

هرمزی سخنگوی شورا در گفتگو با خبرنگار گریشنا، با تایید این خبر گفت: «قبل از برگزاری انتخابات، صحبت‌های مفصلی بین اعضای شورا انجام شد، و قرار شد که همکاری و هماهنگی بیشتری نسبت به سال گذشته بین رییس و اعضای دیگر شورا وجود داشته باشد.» او به لزوم برگزاری منظم جلسات کمیسیون‌ها و شوراهای مختلف شورای شهر و شهرداری نیز اشاره کرد و گفت: «همچنین تاکید شد که این کمیسیون‌ها نیز قوی‌تر شوند و با جدیت بیشتری کارها را دنبال کنند.»

گفتنی است که هیات رییسه شوراهای شهر هر سال با برگزاری انتخاباتی بین اعضای شورا مشخص می‌شود؛ و هرگونه تغییر در ترکیب هیات رییسه زیر ذره‌بین قرار می‌گیرد.

Tahlife Shora 13920612 (3)

سردبیر پایگاه خبری هفت‌برکه عضو هیات مدیره موسسه فرهنگی هنری هفت‌برکه گراش دکترای ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران

32 نظر

  1. سلام
    بعضی ها میان تعریف میکنن و بعضی ها میان گلیم اعتراضات خودشونو پهن میکنن.
    من میخوام چندتا سوال بپرسم از شورای عزیز شهرمون
    ۱. کجاست اون همه برنامه و تبلیغ و حرف و شعار و من من من کردن؟
    ۲. فقط حامی مردم تا قبل از انتخابات بودین؟
    ۳. کجاست اون حق خواهی مردم شهر؟
    ۴. محدوده دیگه بحثشو نمیکشم وسط چون باید رفت از شورای اول پرسید نه از شورای سوم و چهارم!
    ۵. چرا این همه تو این شورا چند حزبی وجود داره؟ نگید وجود نداره که هیچ کس باور نمی کنه!
    ۶. اینجوری تو شعارها تبلیغاتیتون میخواستین با شهرداری مقابله کنید که همه شهر تصور میکردن میخواد انقلابی بشه تو شهرداری نگو نگران صندلی بودین و میخواستین بین خودتون تو شورا انقلاب کنید!
    ۷. از اینکه هنوز نتونستین با فروش زمین های غیر و تغییر کاربریهای متعدد در سطح شهر کمال تشکر رو داشته باشم.مثالش الف) هم کوچیک کردن ورودی مسکن مهر و تبدیل خیابان به زمین مسکونی. ب) تغییر کاربری زمین های مسکونی مسکن مهر به تجاری
    خوب مگه خود مسکن مهر اون همه فضای تجاری در نظر گرفته شده میخوان اینده چیکارش کنند؟
    ۸. کجاس اون نظارت بر عملکرد شهرداری و هزینه های بیخود از جمله نقاشی دیوار جاده لار.گراش و خیلی چیزهای دیگه که همه مردم خبر دارند…
    ۹. بگذریم همشهریان عزیز… اخر حرف همه ماها جوابشون میشه ما کار بلدیم و شماها مو میبینید و ما پیچش مو…. باشه شماها تو کمند موهای بر باد رفته بمونید.

    انشاالله سال به سال عملکرد شورا عزیزمان بهتر و بهتر بشه تا از این شهر فقط پول و زمین و تغییر کاربری های پی در پی خلاص بشیم و شهر پویایی داشته باشیم.

    دیگه صحبت هامو کوتاه میکنم.
    خدانگهدارتون همشهریان عزیزم

  2. سلام
    اتفاقا در حال حاضر کار شهرداری برابری میکنه با چندین کار شهرداری همجوار تو گراش نشستیم و جای دیگه رو نمیبینیم
    شهرداری همزمان جای چندین اداره داره کار میکنه و بار ادارات رو بدوش میکشه
    و در راس ان هم شورا
    اتفاقا اعضای شورا از راه اندازی ادارات گرفته تا پیگیری مسایل شهرداری رو دنبال میکنن
    ولی ماها یه خورده بی انصافی میکنیم
    همیشه نیمه خالی لیوان رو نبینیم

  3. چندین ساله که گراش شهرستان شده با این وجود استان بیشتر از شهرستان گراش به بخشی از لار نام میبرند .قبل از شهرستان شدن گراش بنری زدن به نام شهرستان گراش ولی این شهر لار شکایت امام جمعه و بخش دار گراش رو به شیراز کردن که چرا شهری که بخش هست شهرستان خطاب میکنید
    یعنی مسولین ما این همه بی بخوار هستن که جرعت ندارن شکایتی از لار و استان کنند
    شورا شهر بجای این همه حرف های که نمیتونید انجام بدین کاری کنید تا مردم به شما افتخار کنند

    1. درود بر شورای سوم و چهارم و شهرداری که شهر گراش طی۷سال گذشته با یک تغییر ۱۸۰ درجه ای مردم گراش را از بن بست و ناامیدی خارج کردند و شهری زنده و سرحال ساخته اند. زیرساخت و آماده شده برای هر کار اقتصادی می باشند. و مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفته است.
      اکثریت مردم رضایت کامل از عملکرد شورا و شهرداری دارند.
      منتقدین محترم یا از کار و مدیریت دولتی برکنار شده اند یا اینکه پستی ندارند یا اینکه رأی نیاورتده اند و یا اینکه غرض شخصی با اعضای شورا و شهرداری دارند.
      لطفاً واقع بین باشید. واقعیت را کتمان نکنید. پیش خدا مسوولید و باید جوابگو باشید.
      بازهم درود بر شورا و شهردار هوشمند و توانای شهر گراش

      1. برق روز…
        قطار شهر گراش راه افتاده و معمولاً قطار هم دنده عقب ندارد و برای تأمین و نگهداری قطار معمولاً از کالاهای فابریک اصل استفاده می کنند نه از کالاهای تقلبی و زنگ زده.

  4. علت اصلی انتخاب بیشتر اعضای شورا مخصوصا رییس و نایب رئیس پیگیری مساله محدوده به دلیل اهمیت آن بود که مساله اول شهر هستش
    متاسفانه پس از یک سال خبرهایی به گوش می رسه از وضعیت شورا و برخی از اعضا که زیبنده منتخبین مردم نیست و نیز خبرهایی شنیده می شه از وضعیت محدوده که متاسفانه نشان از پایمال شدن حق مردم داره (انشاالله صحت نداشته باشه)

    همین جا از اعضای خدوم شورا در پیگیری مسایل شهر و یک سال تلاش خالصانه شون تشکر می کنم

  5. بابا چه پیشرفتی گراش کرده از تشکیل این شورای شهر وعده های انها چی شد تعیین مرز چی شد راه اندازی ادارات باقی مانده به کجا انجامید وعده های تو خالی رییس شوراایا عملی شد؟ چرا ایشون جوگیر میشوند وبه مردم قولی میدن که نتونن عملی کنند اعضای محترم شورا مردم به شما ها رای دادند که مدافع حق انان باشید شما سوگند یاد کردید کمی به عملکرد یک ساله خودبیاندیشید خودتان قضاوت کنیداگر دراین مدت کاری کرده اید به اطلاع مردم برسانید مردم حق دارند بدانند ضمنا مدیر محترم سایت قرار بود جناب فرماندار وروسای ادارات در هفته دولت در مسجد ولی عصر به سوالات مردم پاسخ دهند چرا خبری ازان درسایت منتشر نشدباتشکر

    1. مجوز اکثر ادارات آماده است. برای راه اندازی نیاز به ساختمان ، تجهیزات و خودرو می باشد که این کار دست خیرین و نیکوکاران را می بوسد. متولی راه اندازی ادارات فرمانداری محترم می باشد.

        1. ما هم بدمان نمی آید که ادارات با بودجه ی خودشان راه اندازی شوند . ما هم از خدامونه که تمامی این کارها با بودجه ی دولتی صورت پذیرد. چون خیرین به اندازه ی کافی خدمت کرده اند. انشاالله مسئولین با جذب بودجه ی دولتی لازم و مورد نیاز استقرار ادارات عملی شود.

  6. حسنی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
    مهرابی ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    هرمزی ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    لطافت♥♥♥♥
    یوسفی ♥♥
    استاد بزرگوارناصری♥♥♥♥♥♥♥♥
    شیبانی♡
    ♥=+ _=♡
    نماد عملکرد شورا در سال قبل

  7. سلام بر شهردار عزیز و پر توان شهرمان
    تو این مدت ۶ ساله شهرمان از وضعیت رکود خارج شد و واقعا پویا و زنده شده
    اگر برگردیم به ٧ سال قبل کسی واقعا با کلمه پارک ایا اشنا بود
    و صدها کار دیگر
    از مسایل فرهنگی و اجتماعی گرفته تا مسایل عمرانی خدایشش کار شده که قابل مقایسه با هیچ زمانی نیست
    البته اینها نمیشد مگر با اتحاد و همفکری بچه های شورا حالا چه سوم چه چهارم با شهردار
    ولی دقیقا همین بحثه که یه عده قلیل که منافع و مناصبشون بهم خورده نباید هم راضی باشند.

  8. بیچاره بچه های شورا کار فرمانداری
    و البته میشه گفت کار تمام ادارات رو دارن انجام میدن که
    ما خودمون حاضریم ایقدر وقت بزاریم

    1. اتفاقا بچه های شورا خوشبخت هستند. فرماندهان قدری دارد به نام آقای حسنی و آقای مهرابی. با آمدن شورای چهارم ، پلیس +۱۰ ، اداره ی ثبت ، اداره ی ارشاد ، بیمه ی سلامت راه اندازی شد. چنانچه خیرین یک کم پا پیش بگذارند ، راه اندازی سایر ادارات نیز محقق خواهد شد.

  9. شورای محترم شهر خصوصا برادر بزرگوارجناب آقای حسنی می پرسیم آیا اتمام ساخت مسجد مسکن مهر پیگیری کردند؟ مردم این شهرک ۸۰۸واحدی ازخواندن نمازجماعت محرومند.لطفا به مردم پاسخ دهید

  10. قابل توجه “شهر”وکسان دیگری که سریعا نقطه قوت این شهردار رو ایجادپارک میدونن و شهردارهای سابق رو بخاطر عدم انجام این کار محکوم میکنن:
    ببینید هر دوره ای نیاز به انجام کارهای مرتبط با نیاز مردم اون دوره داره،مثلا اگه شهردارهای سابق به خیابون کشی وبلوارکشی و اسفالت و…پرداختن دیگه شهردار بعد لازم نبود به این کار بپردازه و به کارهای دیگه از جمله ساخت پارک میپردازه،حال اگه خیلی کارها درزمان قبل انجام نشده بود این شهردار باید اون کارها رو انجام میداد پس:
    باید بر اساس نیاز هر زمان عمل کرد.
    من به نوبه خود هم از شهردارهای سابق و هم ار شهردار فعلی تشکر میکنم.

  11. خوب اگه عزیزان شورای شهر ما اینقدر پز تلاش هستند که کار ادارات دیگر همچون فرمانداری را انجام می دهند .خب بهتر نیست ادارات دیگر را تعطیل کنیم. اصلا چه نیازی است برای استقرار ادارات دیگر در مرکز شهرستان پیگیری کنیم.
    نباید تصور شود که سهم شورا نسبت به کار در شهر کم است باید ببینیم چه کار های انجام میشود اصلا وظیفه شورای شهر چیست.
    شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم در ابادانی شهر باید ایفای نقش کنند . متاسفانه برخی ها فکر میکنند کار شورا فقط نظارت بر شهرداری و اجرای چند پروژه است. البته برخی از اعضای محترم شورا نیز اینگونه تصوراتی دارند که این غلط است.
    انتقاد. پیشنهاد و برگزاری جلسات باید خروجی داشته باشد و این اگر امکان یابد شهر سر پاه نگه داشته میشود

    1. وظایف و اختیارات شورای اسلامی شهر
      ۳۴ ماده و ۹ تبصره
      در قانون اساسی وظایف و اختیارات شورای اسلامی شهر به شرح زیر می‌باشد
      ۱- انتخاب شهردار برای مدت چهار سال
      تبصره ۱- شورای اسلامی شهر موظف است بلافاصله پس از رسمیت یافتن نسبت به انتخاب شهردار واجد شرایط اقدام نماید.
      تبصره ۲- شهردار نمی‌تواند همزمان عضو شورای شهر باشد.
      تبصره ۳- نصب شهرداران در شهرها با جمعیت بیشتر از دویست هزار نفر و مراکز استان بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور و در سایر شهرها به پیشنهاد شورای شهر و حکم استاندار صورت می گیرد.
      تبصره ۴- دوره خدمت شهردار در موارد زیر خاتمه می‌پذیرد.
      الف:استعفای کتبی با تصویب شورا
      ب:برکناری توسط شورای شهر با رعایت مقررات قانونی
      ج: تعلیق طبق مقررات قانونی
      د:فقدان هر یک از شرایط احراز سمت شهردار به تشخیص شورای شهر.
      ۲- بررسی و شناخت کمبودها ، نیازها و نارساییهای اجتماعی ، فرهنگی ، آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادی و رفاهی حوزه انتخابیه و تهیه طرحهاو پیشنهادهای اصلاحی و راه حلهای کاربردی در این زمینه‌هاجهت برنامه‌ریزی و ارائه آن به مقامات مسئول ذیربط
      ۳- نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا و طرحهای مصوب در امور شهرداری و سایر سازمانهای خدماتی در صورتی که این نظارت مخل جریان عادی این امور نگردد.
      ۴- همکاری با مسئولین اجرایی و نهادها و سازمانهای مملکتی در زمینه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و عمرانی بنا به درخواست آنان.
      ۵- برنامه‌ریزی در خصوص مشارکت مردم در انجام خدمات اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، آموزشی و سایر امور رفاهی با موافقت دستگاههای ذیربط.
      ۶- تشویق و ترغیب مردم در خصوص گسترش مراکز تفریحی، ورزشی و فرهنگی با هماهنگی دستگاههای ذیربط.
      ۷- اقدام در خصوص تشکیل انجمنها و نهادهای اجتماعی، امدادی، ارشادی و تاسیس تعاونیهای تولید و توزیع و مصرف، نیز انجام آمارگیری، تحقیقات محلی و توزیع ارزاق عمومی با توافق دستگاههای ذیربط.
      ۸- نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمایه و داراییهای نقدی، جنسی و اموال منقول و غیرمنقول شهرداری و همچنین نظارت بر حساب درآمد و هزینه آنها به گونه‌ای که مخل جریان عادی امور شهرداری نباشد.
      ۹- تصویب آیین نامه‌های پیشنهادی شهرداری پس از رسیدگی به آنها با رعایت دستورالعملهای وزارت کشور.
      ۱۰- تایید صورت جامع درآمد و هزینه شهرداری که هر شش ماه یکبار توسط شهرداری تهیه می‌شود و انتشار آن برای اطلاع عمومی و ارسال نسخه‌ای از آن به وزارت کشور.
      ۱۱- همکاری با شهرداری جهت تصویب طرح حدود شهر با رعایت طرحهای هادی و جامع شهرسازی پس از تهیه آن توسط شهرداری با تایید وزارت کشور و وزارت مسکن و شهرسازی.
      ۱۲- تصویب بودجه، اصلاح و متمم بودجه سالانه شهرداری و موسسات و شرکتهای وابسته به شهرداری با رعایت آیین نامه مالی شهرداریها و همچنین تصویب بودجه شورای شهر.
      تبصره – کلیه درآمدهای شهرداری به حسابهایی که با تایید شورای شهر در بانکها افتتاح می‌شود واریز و طبق قوانین مربوطه هزینه خواهد شد.
      ۱۳- تصویب وامهای پیشنهادی شهرداری پس از بررسی دقیق نسبت به مبلغ، مدت و میزان کارمزد.
      ۱۴- تصویب معاملات و نظارت بر آنها اعم از خرید، فروش، مقاطعه، اجاره و استیجاره که به نام شهر و شهرداری صورت می‌پذیرد با در نظر گرفتن صرفه و صلاح و با رعایت مقررات آیین نامه مالی و معاملات شهرداری.
      تبصره – به منظور تسریع در پیشرفت امور شهرداری، شورا می‌تواند اختیار تصویب و انجام معاملات را تا میزان معینی با رعایت آیین نامه معاملات شهرداری به شهردار واگذار نماید.
      ۱۵- تصویب اساسنامه موسسات و شرکتهای وابسته به شهرداری با تایید و موافقت وزارت کشور.
      ۱۶- تصویب لوایح برقراری یا لغو عوارض شهر و همچنین تغییر نوع و میزان آن با در نظر گرفتن سیاست عمومی دولت که از سوی وزارت کشور اعلام می‌شود.
      ۱۷- نظارت بر حسن جریان دعاوی مربوط به شهرداری.
      ۱۸- نظارت بر امور بهداشت حوزه شهر.
      ۱۹- نظارت بر امور تماشاخانه‌ها، سینماها، و دیگر اماکن عمومی، که توسط بخش خصوصی، تعاونی و یا دولتی اداره می‌شود با وضع و تدوین مقررات خاص برای حسن ترتیب، نظافت و بهداشت این قبیل موسسات بر طبق پیشنهاد شهرداری و اتخاذ تدابیر احتیاطی جهت جلوگیری از خطر آتش‌سوزی و مانند آن.
      ۲۰- تصویب مقررات لازم جهت اراضی غیرمحصور شهری از نظر بهداشت و آسایش عمومی و عمران و زیبایی شهر.
      ۲۱- نظارت بر ایجاد گورستان، غسالخانه و تهیه وسایل حمل اموات مطابق با اصول بهداشت و توسعه شهر.
      ۲۲- وضع مقررات و نظارت بر حفر مجاری و مسیرهای تاسیسات شهری.
      ۲۳- نظارت بر اجرای طرحهای مربوط به ایجاد و توسعه معابر، خیابانها، میادین و فضاهای سبز و تاسیسات عمومی شهر بر طبق مقررات موضوعه.
      ۲۴- تصویب نامگذاری معابر، میادین، خیابانها، کوچه و کوی در حوزه شهری و همچنین تغییر نام آنها.
      ۲۵- تصویب مقررات لازم به پیشنهاد شهرداری جهت نوشتن هر نوع مطلب و یا الصاق هر نوع نوشته و آگهی و تابلو بر روی دیوارهای شهر با رعایت مقررات موضوعه و انتشار آن برای اطلاع عموم.
      ۲۶- تصویب نرخ خدمات ارائه شده توسط شهرداری و سازمانهای وابسته به آن با رعایت آیین نامه مالی و معاملات شهرداریها.
      ۲۷- تصویب نرخ کرایه وسایل نقلیه درون شهری.
      ۲۸- وضع مقررات مربوط به ایجاد و اداره میدانهای عمومی توسط شهرداری برای خرید و فروش مایحتاج عمومی با رعایت مقررات موضوعه.
      ۲۹- وضع مقررات لازم در مورد تشریک مساعی شهرداری با ادارات و بنگاههای ذیربط برای دایر کردن نمایشگاههای کشاورزی، هنری، بازرگانی و غیره.
      تبصره ۱- در کلیه قوانین و مقرراتی که انجمن شهر عهده‌دار وظایفی بوده است شورای اسلامی شهر با رعایت مقررات این قانون بعد از یک سال از تاریخ تصویب جانشین انجمن شهر خواهد بود.
      تبصره ۲- وزارت خانه‌ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت و سازمانهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است موظف‌اند در طول مدت یک سال مذکور در تبصره فوق با بررسی قوانین و مقررات مربوط به خود هر کجا نامی از انجمن شهر سابق آمده و وظایفی را به آن محول نموده است جهت اصلاح این گونه موارد لایحه اصلاحی به مجلس شورای اسلامی ارائه نمایند.
      ۳۰- نظارت بر حسن اداره امور مالی شهرداری و کلیه سازمانها ، موسسات ، شرکتهای وابسته و تابعه شهرداری و حفظ سرمایه ، دارایی ها ، اموال عمومی و اختصاصی شهرداری ، و همچنین نظارت بر حساب درآمد و هزینه آنها با انتخاب حسابرس رسمی و اعلام موارد نقض و تخلف به شهردار و |یگیریهای لازم بر اساس مقررات قانونی
      تبصره – کلیه پرداختهای شهرداری در حدود بودجه مصوب با اسناد مثبته و با رعایت مقررات مالی و معاملاتی شهرداری به عمل می آید که این اسناد باید به امضای شهردار و ذی حساب یا قائم مقام آنان که مورد تآئید شورا یشهر باشند برسد.
      ۳۱- شورا موظف است در پایان هر سال مالی صورت بودجه و هزینه خود را جهت اطلاع عموم منتشر نماید و نسخه ای از آن را جهت بررسی به شورایشهرستا ن و استا ن ارسال کند.
      ۳۲- واحدهای شهرستانی کلیه سازمانها و موسسات دولتی و موسسات عمومی غیر دولتی که در زمینه ارائه خدمات شهری وظایفی را بر عهده دارند ، موظفند برنامه سالانه خود را در خصوص خدمات شهری که در چهارچوب اعتبارات و بودجه سالانه خود تنظیم شده به شورا ارائه نمایند.
      ۳۳- همکاری با شورای تآمین شهرستان در حدود قوانین و مقررات
      ۳۴- بررسی و تآئید طرحهای هادی و جامع شهرسازی و تفصیلی و حریم و محدوده قانونی شهرها پس از ارائه آن توسط شهرداری و ارسال به مراجع ذی ربط قانونی جهت تصویب نهایی

    2. شورای شهر همان طور که ازاسمش پیداست شورای شهر است نه شورای شهرداری. یعنی علاوه برنظارت بر عملکرد شهرداری وظیفه نظارت بر عملکرد سایر ادارات دارد. البته نظارت بر عملکرد ادارات دروهله ی اول با فرمانداری محترم است. ثانیا” تعطیل کردن ادارات هنر نیست. حمایت و نگهداری ادارات همچون استقرارآنها مهم و حیاتی است. باید کاری کرد که عملکرد ادارات روز به روز بهتر بشود ، ازروزمره بودن خارج شوند. به روز و پویا باشند ، برکیفیت ارایه ی خدمات تاکید شود تا به رضایتمندی عملکرد برسیم. همان طور که یک شهروند هم تکلیف محور است و هم مطالبات محور. وظیفه ی شورای شهر صیانت ازحقوق شهروندی و پیگیر مشکلات و مطالبات مردم می باشد.

    3. شورای شهر یک نهاد تصمیم گیر. کارآن سیاستگذاری ، قانونگذاری ، برنامه ریزی ، نظارت – امورسازمانی ، تشکیلاتی و مالی – امورفنی و عمرانی – امورخدماتی

  12. ضمن تقدیر وتشکر از عملکرد شورای چهارم در یک سال اخیر.یه نکته ای که لازمه مردم عزیز شهرمون بدونن اینکه استقرار ادارات و ارتقا از طریق فرمانداری ممکنه فقط شورا نقش کمک و همیار فرمانداری عمل میکنه.من به عنوان شخصی که هرزگاهی سری به فرمانداری میزنم واقعا فرمانداری پیگیر استقرار و ارتقا ادارات باقی مانده است . واین دوست عزیزمون که راه اندازی ادارات رو توسط شورا خوندن یه خورده محجور کردن فرمانداریه.خواهشن شرح وظایف شورا و بقیه ادارات بالاخص فرماندارب رو مطالعه بفرمایین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

32 نظر
scroll to top