بستن

منتخبان شوراپنجم: حبیب‌الله مهرابی، تنها بازمانده‌ی شورای چهارم

هفت‌برکه (گریشنا): حبیب‌الله مهرابی در انتخابات شورای شهر چهارم در سال ۱۳۹۲ با صد رای بعد از علی‌اصغر حسنی قرار گرفت و عنوان نایب‌رییسی شورا را از آن خود کرد. این عنوان تنها دو سال برای او باقی ماند و با استعفای حسنی از شورای شهر برای شرکت در انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۴، او بر صندلی ریاست شورای چهارم تکیه زد. در انتخابات این دوره، او باز هم تنها ۶۷ رای کمتر از علی‌اصغر حسنی کسب کرد، اما با درخشش خورشیدی در انتخابات این دوره، به مقام سوم رسید. با توجه به این که او تنها بازمانده‌ی شورای چهارم در شورای پنجم است، و بعد از عضویت در شوراهای اول و چهارم، اکنون باسابقه‌ترین عضو شورا محسوب می‌شود، می‌توان او را یکی از کاندیداهای ریاست این دوره نیز محسوب کرد.

نباید از یاد برد که به خاطر فعالیت‌های چشم‌گیرتر حبیب‌الله مهرابی و عبدالرضا هرمزی، شورای چهارم گاهی «شورای دو نفره» نامیده می‌شود. با این که این دو نفر متعلق به دو طیف سیاسی مختلف هستند، همواره از همکاری و تعامل یکدیگر تعریف کرده‌اند. مهرابی و هرمزی روز ثبت نام برای انتخابات شورا به همراه شیبانی، صلاحی و خواجه‌پور به فرمانداری گراش رفتند، و در روز انتخابات نیز با هم برای رای دادن به مدرسه نرجس خاتون رفتند. حال که هرمزی از حضور در جمع پنج نفر اصلی شورا باز مانده است، باید دید مهرابی چگونه یارگیری خواهد کرد.

نکته‌ای که این یارگیری‌ها در شورای پنجم را اجتناب‌ناپذیر می‌کند، اختلافاتی است که بین مهرابی و حسنی رخ می‌نماید. این اختلافات در زمان حضور حسنی در شورای چهارم به چشم ناظران شورا آمد؛ اما در رقابت‌های انتخاباتیِ این دوره علنی‌تر شد. هر دوی آنها در سخنرانی‌های تبلیغاتی‌شان، طرف مقابل را با دادن کدهای مشخص، از بحث در مورد محدوده گرفته تا عدم کارآیی شورا، زیر سوال بردند.

از قرابت دیدگاه سیاسی و پایگاه اجتماعی مهرابی با مصطفی خورشیدی و احتمال نزدیک شدن این دو نیز نمی‌توان گذشت. در سابقه‌ی خورشیدی، دو نکته برجسته است: فرماندهی پایگاه‌های مقاومت بسیج و معلمی (معرفی خورشیدی در گریشنا)؛ و این همان سابقه‌ای‌ست که برای مهرابی نیز می‌توان یافت: او نیز ۳۰ سال مداوم مدیر مدارس گراش بوده است، و فرماندهی گردان عاشورای گراش را نیز بر عهده داشته است. در اواخر هفته‌ی تبلیغات شورا نیز یک لیست انتخاباتی به اسم «فهرست هوالمحبوب» در فضای مجازی دست‌به‌دست شد که منبعش به درستی معلوم نشد، اما نشان‌دهنده نزدیکی مهرابی و خورشیدی بود.

البته در سال‌های اخیر و در چند مورد، مهرابی با سپاه زاویه پیدا کرد؛ از جمله در مورد تعداد تابلوهای تبلیغاتی ناحیه مقاومت و همچنین مساله‌ی پروانه ساختمانی مغازه‌های روبه‌روی ناحیه مقاومت، که مهرابی برای دفاع از حقوق شهروندان، نظرات فرمانده ناحیه را نپذیرفت. با این حال، کاریزمای او به عنوان یک فرمانده بسیجی هنوز بر سر زبان‌هاست.

به هر حال، حبیب‌الله مهرابی مرد حرف‌های ناگفتنی است. او همیشه می‌گوید حرف‌های زیادی دارد، اما بیشتر اوقات مطرح کردن آنها را به آینده موکول می‌کند. گوشه‌ای از یک پرونده را نشان می‌دهد، اما بنا به مصلحت، پرونده را باز نمی‌کند. زمانی که مدیر مدرسه بود، هیچ حرکت و رفتاری از چشمان تیزبینش دور نمی‌ماند. اما اگر می‌دیدی مصمم به سمت یک دانش‌آموز می‌رود…

سوابق در شورا

حبیب‌الله مهرابی فرزند تقی، متولد پانزدهم شهریور ۱۳۴۱ و دارای مدرک کارشناسی مدیریت است. او سی سال، از ۱۳۶۲ تا ۱۳۹۲ در آموزش و پرورش خدمت کرده است، و ۲۶ سال مستمرا در مقاطع دبیرستان و راهنمایی و هنرستان مدیر بوده است. مسئولیت شورای حل اختلاف به مدت هفت سال و عضویت در کمیته ارتقای گراش از دیگر مواردی است که در کارنامه او دیده می‌شود. او چند سال فرمانده گردان عاشورای گراش نیز بوده است. حضور در شورای اول و چهارم را نیز به این خلاصه کارنامه اضافه کنید.

در زمان انتخابات دور چهارم شورای شهر، مهرابی یکی از حامیان ستاد مردمی «جوانان و فرهنگ‌سازان سیاست» بود. هادی هادی‌پور، یکی از اعضای این ستاد در سال ۹۲ می‌گوید: «این ستاد به سفارش علی‌اصغر حسنی و حمایت حبیب‌الله مهرابی و محمد ناصری و همچنین به همت جوانان شهر شکل گرفته است و نام‌گذاری ستاد بر‌ عهده‌ی حاج مصطفی خورشیدی بوده است.» (خبر در گریشنا).

مهرابی و حسنی در دوره قبل در ستاد مشترک و مردمی دیگری به اسم «توسعه‌ی پایدار گراش» با حضور جعفر یوسفی نیز شرکت داشتند. تا حدی به خاطر همین حمایت‌ها بود که یوسفی توانست به عنوان یکی از جوانان طیف اصولگرا در گراش به شورای چهارم راه پیدا کند. و به همین خاطر، چرخش یوسفی در انتهای شورای چهارم به سمت مصطفی خورشیدی، پیام مشخصی برای مهرابی داشت. می‌توان یکی از دلایل ریزش ۴۰درصدی آرای مهرابی نسبت به دوره قبل را نیز در همین اختلافات جستجو کرد. مهرابی دوره قبل ۱۰۷۰۱ رای داشت، و این دوره ۶۴۵۹ رای. البته این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که حضور در شورا به صورت طبیعی باعث ریزش آرای افراد می‌شود.

از طرفی دیگر، می‌توان گفت مهرابی با پشتوانه‌ی حضور مداوم‌تر در ساختمان شورا، توانست بخش زیادی از اعتماد عمومی را به سمت خود جلب کند. این حضور و جلب توجه به حدی بود که چند تن از اعضای جوان‌تر شورای چهارم همواره به او اعتراض داشتند. جعفر یوسفی بارها گفته بود که حضور مداوم اعضای باسابقه‌تر در ساختمان شورا و نسپردن کارها به جوان‌ترها باعث شده جوان‌ها در سایه قرار بگیرند. او به همین خاطر با تردید برای نامزدی در انتخابات این دوره اقدام کرد، و در نهایت هم به حمایت از مصطفی خورشیدی از رقابت‌ها کنار رفت (خبر در گریشنا). فاطمه خواجه هم چنین نظری را در میزگرد زنان هفت‌برکه ابراز کرده بود و از ضعیف بودن جایگاه زنان در شورا گلایه کرده بود (میزگرد زنان در گریشنا). دکتر مرتضی فتحی، نفر پنجم لیست منتخبان شورا، نیز در یک گروه واتساپی به این مساله اینگونه اشاره کرد: «بنده از نزدیک در تماس با شورا و شهرداری بوده‌ام و همه می‌دانند قدرت مانور افراد متفاوت است. آقایان مهرابی و هرمزی فعال‌تر بودند، ولی کار شورا جمعی است. سایرین هم در توان خودشان کار کرده‌اند.» خود مهرابی هم این مساله را نفی نمی‌کند، اما توپ را به زمین جوان‌ها می‌اندازد. این بخش از صحبت‌های مهرابی در دومین شب مناظره نامزدهای شورا در سینما فرهنگ، ناظر به همین قضیه است: «توانایی افراد در شورا متفاوت بود. یک نفر تمرین کرده بود برای خدمت، و یک نفر هم نفس‌نفس می‌زد.»

برنامه‌ی تبلیغاتی

حبیب‌الله مهرابی این‌بار با شعار «آمده‌ام برای ادامه خدمت صادقانه» در میدان رقابت‌های انتخاباتی شورای اسلامی شهر گراش حضور یافت، که نسبت به شعار دوره‌ی قبلش، یعنی «توسعه‌ی شهرستان گراش و حمایت همه‌جانبه از حقوق مردم» کمی محتاطانه و واقع‌گرایانه‌تر به نظر می‌رسید. جنگجو، مسئول ستاد تبلیغاتی مهرابی، می‌گوید او هیچ بروشور تبلیغاتی چاپ نکرده است: «کاندیداهایی که چند دوره در شورای شهر بودند و همچنین باتجربه‌تر‌ها، این دوره به دنبال شعار نبودند.»

با این وجود، او در سخنرانی‌ها و مناظره‌ی نامزدهای شورا، شعارها و برنامه‌هایش را مطرح کرد. بخشی از این صحبت‌ها نیز در میزگرد هفت‌برکه انعکاس یافت. البته همانطور که پیش از این گفته شد، مهرابی در شعار دادن محتاط‌تر از دیگران عمل کرد، و بیشتر شعارهایش مربوط به پیگیری‌ پروژه‌هایی بود که در شورای فعلی کلید خورده بود، و بیشتر صحبت‌هایش مربوط به بیان خدمات انجام شده و در حال انجامِ شورای چهارم.

ستاد مهرابی همانند چهار سال قبل روبه‌روی پارک لاله، کنار تکیه‌ی شهدا قرار داشت. او در مدت تبلیغات پنجاه بنر در سایز پنجاه در هفتاد و همچنین حدود پانصد پوستر در سایز سی در چهل در سطح شهر پخش کرد. دو بنر بزرگ نیز در جلو ستاد او نصب شده بود.

در شب‌های اول تبلیغات، او بعد از نماز مغرب و عشا در چند مسجد برنامه‌ی سخنرانی داشت. دو شب نیز جلسه‌ی پرسش و پاسخ در ستاد او برگزار شد که از ساعت ده و نیم شروع شد و تا ساعت ۱۲ ادامه داشت. جانباز وفایی‌فرد، اعضای انجمن ایکوموس، اعضای موسسه‌ی فرهنگی و هنری هفت‌برکه، مهندس مظفری، شهردار سابق، چند فرمانده‌ی پایگاه‌های مقاومت بسیج و عده‌ای از جوانان شهر در طول مدت انتخابات به ستاد او رفتند. مهمانان با شربت، هندوانه، شیرینی و چای پذیرایی می‌شدند. پیاده‌روی نمادین برای ایجاد همدلی بین کاندیدا‌ها، چهار سال قبل به ابداع ستاد حبیب‌الله مهرابی شکل گرفت و امسال نیز این ستاد مبدا این پیاده‌روی بود که تا روبه‌روی گراش سنتر ادامه داشت.

شعارها و وعده‌ها

حضور حبیب‌الله مهرابی در شب دوم مناظره‌ی نامزدهای شورای شهر گراش، ۲۵ اردیبهشت در سینما فرهنگ، فرصتی بود که او در کنار علی‌اصغر حسنی بنشیند و از عملکردش در شورای چهارم دفاع کند و برنامه‌هایش را ارائه کند (گزارش مفصل مناظره در گریشنا). مهرابی در این مناظره نظرش را درباره‌ی اولویت‌های کاری شورای پنجم اینگونه ابراز کرد: «ما از دو سال و نیم قبل با  انتخاب شهرداری کارآمد، کارهای عمرانی را سرعت دادیم. برنامه ۱۴۰۰ و ۱۴۲۰ را باید تدوین کنیم. بحث‌های دیگر دوستان نامزد، فقط کارهای اجرایی است. باید کاری کرد که گراش جایگاهش بالا برود. گراش را به قطب گردش‌گری تبدیل کنیم، گراش به قطب درمان تبدیل شود، پیست اسب‌سواری و دوچرخه‌سواری راه بیندازیم، باید روی تبدیل گراش به قطب تجاری، با احداث مرکزهای بزرگ تجاری و تبدیل گراش به قطب تولید و اشتغال برنامه‌ریزی کنیم.»

او در این مناظره با اشاره به زیاد بودن معضلات اجتماعی در گراش و لزوم ایجاد یک مرکز تحقیقات و پژوهش برای بررسی آن، بار دیگر به سراغ اولویت‌های شهر رفت: «سردرگمی سرمایه در دست سرمایه‌گذاران یکی از این معضلات است. باید این سرمایه‌ها را جهت‌دهی کرد.» او از پروژه‌ی گراش‌لند به عنوان مثالی از این اعتمادسازی‌ها یاد کرد. او سپس فعالیت‌هایش را برای جهت‌دهی کمک‌های خیرین و همچنین سرمایه‌گذاران به سمت امور فرهنگی و اجتماعی ارائه کرد: «یکی از هنرهای شورای چهارم، همین جهت دادن کمک‌های شورا به طرف خیرین است. ما همین سینما را با دو تا تماس تلفنی خریداری کردیم و به اداره فرهنگ و ارشاد اهدا کردیم. ما یک میلیارد تومان از خیرین جذب کرده‌ایم و بیشتر هم به سمت کارهای فرهنگی و ورزشی و مذهبی سوق داده‌ایم و جلسات متعدد و موثری با خیرین داشته‌ایم.»

مهرابی دغدغه‌های دیگری نیز داشت که در فرصتی که در این مناظره داشت به صورت موردی به آن اشاره کرد. ایجاد مرکز تحقیقات، بحث محدوده، جاده چک‌چک، ورزش و جوانان، و ایجاد کمیته بحران شهرداری که نقاط حادثه‌خیز را شناسایی می‌کند، از جمله دغدغه‌های او هستند.

مهرابی در جمع‌بندی صحبت‌هایش در این مناظره گفت: «ما یک پکیچ تاریخی برای توسعه شهر ایجاد کردیم. جلسات زیادی با سمن‌ها داشتیم. من هر روز در شورا حضور داشتم و کارها را پیگیری می‌کردم. ما بیشترین انسجام را در شورا داشتیم. اما توانایی افراد در شورا متفاوت بود. یک نفر تمرین کرده بود برای خدمت، و یک نفر هم نفس‌نفس می‌زد. بعضی آقایان نیز گسل‌هایی مثل برق‌روز و ناساگی ایجاد می‌کنند. من قسم یاد می‌کنم که این مساله اصلا مطرح نبود. برای این تخریب‌ها باید جواب خدا را بدهند.»

رییس شورای چهارم در دوره‌ی قبل هم بر لزوم همفکری و استفاده از خرد جمعی و بهره‌گیری از تمام سلایق تاکید داشت. او به مثابه یک پیشکسوت و ریش‌سفید، از میزان ارتباطش با جوانان به هفت‌برکه گفته بود: «من به جای اینکه از حضور جوانان ناراحت شوم و گله کنم، خیلی هم خوشحال می‌شوم. جوانان باید بیایند و ابراز وجود کنند و نظراتشان را بگویند. من حتی به کاندیداهای جوان راه و روش سخنوری، قوانین حاکم بر شورا و این که چطور به مردم قول بدهند را گفتم. حتی گفتم اگر جایی در ستادهایشان در پرسش و پاسخ گیر کردید، من آنجا می‌نشینم و کمکشان می‌کنم. باید به جوانان کمک کنیم تا جرات پیدا کنند.»

دیدگاه در مورد حیطه‌ی عملکرد شورا

حبیب‌الله مهرابی حوزه‌ی تاثیرگذاری شورا را محدود می‌داند، اما عقیده دارد اعضای شورا باید قَدَر باشند و خودشان را محدود و محصور به قوانین شورا نکنند. او این نظر را در میزگردی که با حضور دو رییس دیگر شوراهای قبلی، علی‌اصغر حسنی و مرتضی فتحی، با موضوع «حیطه‌ی عملکرد شورا» در موسسه هفت‌برکه برگزار شد، اظهار کرد (گزارش میزگرد در گریشنا). وقتی از او پرسیده شد حوزه تاثیرگذاری شورا چقدر است، او پاسخ داد: «ماده ۷۱ سی بند دارد که وظایف شورا را در آن مشخص کرده است و خیلی محدود است. اگر هر شورایی محدود به این سی بند باشد، هیچ کاری نمی‌شود کرد. ولی اگر شورای قدری باشد که برنامه داشته باشد و به راهبرد تبدیل کند و بر اساس راهبردش به هدف تبدیل کند، می‌تواند ۳۰۰ تا ۴۰۰ کار را برای شهر پیگیری کند. پس می‌طلبد که اعضای شورا افراد قدری باشند که خودشون را محدود و محصور به قوانین شورا نمی‌کنند. برنامه‌هایی مثل ایده‌سازی، تئوری‌سازی، و تغییر باور یک شهر. به عنوان مثال، اگر یک خیر می‌خواهد مبلغی خرج کند، او را به سمت ساختن پارک، موزه، و بنگاه‌های گردشگردی و تفریحی و تجاری بکشانیم.»

در این میزگرد، درباره‌ی توقع مردم برای انجام کار سیاسی از طرف شورا نیز صحبت شد. در نظرسنجی‌هایی که هم در دوره قبل و هم در این دوره از طرف موسسه هفت‌برکه انجام شد، مردم گفته بودند ناموفق‌ترین عملکرد شورا در زمینه‌ی سیاسی بوده است. وقتی از مهرابی پرسیده شد منظور مردم از این مسائل سیاسی چیست و کجا نمود پیدا می‌کند، او وجود سلایق مختلف در شورا را رد نکرد، اما از لزوم هماهنگی به نفع شهر صحبت کرد: «وجود سلایق سیاسی در شورا نباید مانع کار باشد و بین خودشان اختلاف ایجاد کند. شورا باید یک هدف و مدیریت هماهنگ داشته باشد تا بتواند از همه توانایی‌های شهر بهره بگیرد. مثلا در کار اجرا، شورا می‌تواند ناظر قوی باشد تا مجری قوی. شورا باید مصوباتش علمی و پیش‌بینی کرده باشد. ولی اگر شورا افتاد در کار اجرا، این می‌شود دخالت در کار شهرداری و این شورا آرام‌آرام رو به ضعف می‌رود.»

او همچنین در این میزگرد در جواب به میزان ارتباط با دولت مستقر و تاثیر شورا در تصمیم‌گیری‌های سیاسی به نفع شهرستان گفت: «خواست‌های مردم شاید از لحاظ توسعه سیاسی این باشد که شورا برای مردم شهر چکار می‌تواند بکند و مقایسه می‌کنند با شوراهای قبلی. ولی شاید در بعضی جاها، ارتباط با سیاسیون دولت مستقر موثر است. اگر شورا ارتباط سیاسی با دولت حاکم نداشته باشد، به بن‌بست می‌رسد. شورا موظف است با هر تفکری با دولت مستقر همکاری داشته باشد. ما عالی‌ترین ارتباط را داشته‌ایم. از لحاظ توسعه در حد نیاز بودیم و از لحاظ ارتباط، بیشترین ارتباط را داشتیم.» با توجه به این که بخش مهمی از این ارتباط سیاسی در شورای چهارم از کانال مهندس هرمزی انجام می‌شد، باید دید چه کسی در شورا جای خالی این کانال ارتباطی را پر خواهد کرد.

اما شاید یکی از مهم‌ترین سوال‌ها درباره‌ی سرنوشت شورا در پایان این میزگرد پرسیده شد: «آیا به انتخابات مجلس هم فکر می‌کنید؟» مهرابی که بعد از فتحی و حسنی جواب می‌داد، خیلی کوتاه گفت: «به مجلس فکر نکرده‌ام.» فتحی جواب دوپهلویی داد: «ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.» اما حسنی جوابش آماده بود: «قصد دارم، اما اینکه عملی شود و بگذارند، دست خداست.»

آیا همانند دوره قبل، مهرابی منتظر استعفای حسنی برای شرکت در انتخابات مجلس می‌ماند؟

سردبیر پایگاه خبری هفت‌برکه عضو هیات مدیره موسسه فرهنگی هنری هفت‌برکه گراش دکترای ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران

38 نظر

  1. اقای مهرابی و مهندس هرمزی زوج کاری بسیار قوی در شورای چهارم بودن که خیلی از معضلات برجا مانده شهر را حل و فصل کردن
    دو تفکر با همت بلند و ارتباطات خوب توام با هم افزایی
    حیف از این دو نفر

    1. نظر شما محترم.
      اگه اینجور بود انتخاب و رای گیری شورا لازم نبود. میشد انتخاب شخصی
      احترام به نظر دیگران بدون استفاده از اسامی دیگران.

  2. […] هرمزی بیشتر از اینکه کار خاصی انجام داده باشه بیشتر خودش رو توی عکسها بامسوولین نشون می داد و توی مراسم ها می‌رفت و عکس‌ها رو منتشر می کرد در واقع نفر اول مراسمهابود به قول گراشی ها “مَشاتبال” بود و مردم فکر می کردند ای وای چقدر فعالیت داره. اما نشستن زیر کولر یا کنار بخاری توی مراسم ها فعالیت خاصی به حساب نمیاد اینو از اعضای سابق شورا بپرسید اذعان دارند که فعالیت خاصی آنچنانی نداشته. در بعضی گزارش ها عمدا اسم هرمزی رو پررنگ‌تر نشون می دادید و بارها مثل همین گزارش ازش نام بردید. اما مردم خودشون نشون دادند که خواستار چه کسی هستند که در شورا بماند. اختلاف فاحش رای بین نفر پنجم و ششم که هرمزی باشه همه چیز رو مشخص کرده.

  3. بنده به منتخبین مردم برای شورای اسلامی شهر گراش تبریک عرض میکنم آرزوی موفقیت برایشون دارم . سوالی که برای بیشتر مردم است و در شهر پیچیده است برای اطلاع عموم از جناب آقای مهرابی خواهش میکنم بفرمایند که حقوق و مزایای رییس شورا و معاون رییس که عضو کمیسونهای مختلف هستند چقدر است و اینکه شایعه است که این دو نفر در سال بیشتر از ۲۰۰ میلیون تومان دریافتی دارند صحت دارد یا خیر لطفا شفاف جواب دهید که مردم ما مطلع شوند . متشکرم

  4. چند با خدمت اقای مهرابی رسیدیم کار چندانی برای شهر پیش نبرده است مثلا برای اجحاف اداره دارایی درحق اصناف

    1. بنظر من حق با رای مردمه و احترام واجب . اگه نظر دادن مهم باشه
      در ثانی شورا یعنی انگشتان یه دست پنج بند انگشت یکیشون لنگ بزنه بقیه لنگ میزنن پس لطفا
      عزیزان از چند قطبی کردن شورا دوری کنید که هدف دشمنان شهر هستش .

  5. سلام
    آقای حسنی رییس میشه همشون هم مجبورا تایید میکنن
    هیچ کدومشون جرات ندارن حرف بزن
    البته حق هم با حسنی است لابد میتونه !!!!!!!!!!!!!!!!
    حیف دکتر فتحی و مهرابی که مجبورا با کیا کار کنن

  6. سلام.من آقای خورشیدی رو از هرکسی بیشتر می شناسم ایشان واسه مذهب و آشنایی با قرآن از جیب مایه می گذاشت.به ما تعلیم میداد هرهفته واسه تبلیغ از کسانی که به سوالات اش جواب میدادن هدیه می داد.واقعا دلسوز بود ومن کاری به جناح اش ندارم بعضی افکارش اصولگرایی مآبی بود ولی واسه خدمت از جانش مایه می گذاشت.

  7. سلام قولامن رب رحیم
    متعجبم
    وقتی ستاره درخشنده ای مثل استادخورشیدی دربین باشد ومردم واعضا سراغ رئیس بگردند؟
    آیا کسب رای بالا بیانگراین نیست که مردم به ریاست آقای خورشیدی تمایل دارند ؟
    آیا چندین سال سابقه مدیریتی مدارس حاکی ازمستعدبودن فرد مذکوردرمدیریت نیست ؟
    آیا خدمت های خالصانه درکلاس های قرانی و رسیدگی به محرومان و پیگیری مسائل ،فراموش شدنی است که بجز استاد ،کسی دیگری دررئیس شدن این شورا برگزینند ؟
    ضمن تقدیر ازدیگراعضای شورا،اگرمی خواهید گراش رشد مضاعفی داشته باشد آقای خورشیدی رافرابخوانید .
    همیشه موید باشید

  8. اغا بیشتر از این چراغ راهنما سر خیابون درمانگاه رو ضایع نکنید.اخه زبون روزه,هوای داغ,موتور با ترکسوار,خدا رو خوش نمیاد.دیگه روح ادم شادتر میشه وقتی مجبوری با این شرایط پشت چراغ قرمز وایسی و مشاهده کنی از اون سمت که چراغ سبزه هیچ موجودی رد نمیشه الا اجنه و ارواح که دیده نمیشن با چند فروند موجودات پروازی.

  9. دلیل اینکه آقای مهرابی رای شون کاهش پیدا کرد دامن زدن به برخی اختلافات بود که باعث کاهش اعتماد مردم نسبت به ایشون شد…

    1. تا جایی که ما در صحبت های خود ایشون شاهد بودیم خبری از دامن زدن به اختلافات نبود اما پشت سر ایشان تا دلت بخواهد از این شایعات وجود داشت…
      اگر به روز حسابی هم ایمان داشتیم به این راحتی تهمت و افترا نمیزدیم…
      امان از سستی ایمان!!!

  10. چرا آقای مهرابی که نماینده مردم هستن باید حرف های نگفته داشته باشه؟ این حق مردمه که تمام وکمال از اوضاع شهرشون با خبر باشن…البته اگر واقعا حرفی برای گفتن داشته باشن!

  11. آقای همشهری لطفا به جای مردم رای و نظر ندید، شما رای خودتون رو دادید… بی انصافیه در حق آقای حسنی اینجور صحبتهایی، موضوع شهرستان شدن گراش با مجاهدت های زیادی که آقای حسنی، خورشیدی و… انجام دادن هیچ وقت از ذهن مردم فراموش نمیشه…

  12. ما یادمون نمیاد خورشیدی برای گراش کاری کرده باشه چه برسه برا شهرستانی گراش اگه زحمات دکتر فتحی (رئیس شورای وقت) و علی اصغر حسنی (نماینده مجلس وقت ) نبود گراش الان هنوز بخش بودِ

  13. این روز ها در گوشه گوشه شهرم خدمات شورای چهارم نمایان است و اگر از زاویه انصاف بنگرید حقیقتا خدمات این شورا بی سابقه است…
    جدای از فاصله زیادی که در توانایی مدیریتی اعضای شورا وجود داشت اما اگر عضو محترمی نمی توانست در طول هفته حتی یک روز کاری هم وقت خود را به شورا و مشکلات مردم اختصاص دهد دلیلی بر خود رای بودن فرد دیگری نیست…
    این انتخابات حرف های زیادی داشت اما با خیانت بعضی ها گسل ها نمایان شد، شورا مردمی ترین نهاد در سطح شهر است اما برخی سازمان ها برای اینکه شخصی جلوی خودکامگی ها و خلاف هایشان نایستد با تمام توان سعی در مهندسی کردن انتخابات داشتند، تخریب کردند و برای کاندید متبوع خود سنگ تمام گذاشتند.
    کسی که خود را مردمی ترین و ولایی ترین کاندید می نامد و برخی […] او را “جوان حزب الهی” می نامند […] دوست عزیز حزب الهی کسی است که به فکر خدمت باشد و نه قدرت، […]، این صندلی ها گذرا است و تاریخ به خوبی قضاوت میکند.
    استاد مهرابی خدمات و زحمات شما برای شهرم در تاریخ می ماند و آیندگان به خوبی میان خدمت و خیانت تمیز قائل می شوند.

  14. بیچارگی ما از جایی شروع شد که افراد به جای صحبت از توان مدیریتی خود تخریب کردند و خود را ولایت مدار خواندند و به دیگران انگ زدند…
    هنر این است که فارغ از مسائل حزبی و قبیله ای به فکر خدمت به مردم باشید و نه اینکه با دامن زدن به این مسائل شانه از بار مسئولیت خالی کنید.
    چیزی که در شورای چهارم شاهد آن بودیم، ایجاد همدلی میان تفکر ها به نفع مردم بود. استاد مهرابی و مهندس هرمزی عزیز با اینکه از نظر سلیقه سیاسی متفاوت بودند اما عمیقا همدلی و همکاری داشتند که این نیاز اولیه شورای شهر است.
    امید است بر خلاف چیزی که برخی از افراد و جریانات به دنبال آن هستند، شورای پنجم نیز همدل باشد، ان شاء الله.

  15. با سلام خدمت همه دوستان همه اعضاع شورا محترمند اما تنها اشتباهی که جناب مهرابی کرد اوردن شهردار بی تجربه بودجای تاسف داره که شهرداری اوردن که هیچ تجربهای نداشت و به. جایکارهای عمرانی میپردازه به جا به جایی.پرسنل جناب مهرابی بیشترین ضربه ای. که خورد از شهردار وقت خورد به خاطر حمایت ااز او موفق باشید

  16. سه نفر از اعضای شورا معلم هستند و بودند ودر ٱموزش و پرورش مسولیت داشتند این افراد ٱیا اطلاع دارند که چه بلائی سر مدارس گراش امده که خیلی از گرایشها بچه هایشان برای تحصیل به لار می فرستند اگر لار جی ثبت نام برای گرایشها داشت مدارس گراش خالی میشد. این افراد کاش بجای نشستن بر صندلی شورا آین معضل را حل میگردند

  17. یاسلام و آرزوی قبولی و طاعات شما…
    جناب آقا مرتضی اینکه میفرمائین جناب استاد مهرابی و مهندس هرمزی به دلیل ” عضویت در کمیسیونهای متعدد سالانه مبلغ ۲۰۰ میلیون دریافت میکردن ” را براساس کدام سند و مدرک اعلام میفرمائین؟…ایا وقت آن نرسیده که برای شنیده هایمان قبل از طرح آن در فضای رسانه که مخاطب بیشماری در اقصی نقاط کشور و بعضا خارج از کشور دارد بدنبال صحت و سقم آن باشیم؟با مراجعه به شورا و شهرداری در کمتر از ۱۰ دقیقه میتوانستین پاسخ خود را با سند و مدرک رویت کنید…در ثانی متاسفانه این روزها باب شده که “مردم میگویند” هرآنچه زائیده فکر خودمان هست را براحتی به دیگران حواله میکنیم…بزرگوار امروز در عصراطلاعات و فناوری هستیم با کمی رصد کردن موضوع میتوان حجم وسیعی اطلاعات کسب کرد چه ضرورتی دارد که ذهن خود را با اباطیل زائیده اذهان مریض وبعضا مغرض خسته کنیم…وقتی کل بودجه شورا برای یک سال ۱۲۰ میلیون تومان هست با احتساب حق الجلسات و هزینه های جاری ووو…کدام عقل سلیم میپذیرد که حق الزحمه کمیسیونها برای هرنفر۲۰۰ میلیون تومان باشد؟؟!!…تا کجا و تاکی برای تلاش صادقانه اعضای فعال شورا عالیجنابان مهرابی و هرمزی و به چه هدفی انقدر خط ونشان کشیده میشود؟؟…من باب اطلاع حضرتعالی عرض میکنم هدف ایجاد شکاف و دلزدگی و به انزوا کشاندن نیروهای فعال و تلاشگر و تزریق تفرقه و نفاق و چند دستگی بین نیروهایی که علیرغم خط مشی های متفاوت فکری در عین وحدت و همدلی و انسجام برای ارتقا وضعیت شهر وشهرستان در همه ابعاد از جان ودل مایه میگذارند….آنچه که نابخردان به دنبال تحقق آن هستن ولی هیچوقت به لطف حق و درایت و بصیرت بزرگان به آن دست نخواهند یافت….
    کوتاه کلام اینکه حواسمان باشد به راحتی در دام نااهلان گرفتار نشویم و شایعه را با درایت و شجاعت در نطفه خفه کنیم…حق جو و حق طلب باشیم…در پناه ایزد منان مستدام باشید…

  18. سرکار خانم شیبانی عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات. اگر کا منت مرتضی را با حوصله مطالعه کرده بودید فکر نکنم اینقدر ایشان رابه باد ناسزا و تهمت میگرفتید ایشان نوشته اند که شایعه است لطفا روشنگری نمایید حالا چرا شما اینقدر عصبانی هستید خدا داند اینکه اعضای کمیسیونها حق الزامه ای میگیرند حقشان است و قانون است و لطفا بفرمایید آیا اعضای شورا حقوق و یا پاداش میگیرند و‌اگر میگیرند حداقل و حداکثر را جهت اطلاع مردم اعلان فرمایید البته جواب سوال بفرمایید نه اینکه بنده را هم به باد نهضت و ناسزا و یا با کلمات بازی کنید

  19. جناب نقی سلام و عرض ادب محضر شما وسایرین….
    بزرگوار بنده هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که به حریم شخصیت دیگران اسائه ادب کنم…آنچه در جوابیه مرقوم شد به متن جناب آقا مرتضی مبنی بر اینکه مردم میگویند بود…چون این روزها همه از سرخوشی و بعضا وقت گذرانی هرچه بخواهند میگویند بدون اینکه به عاقبت گفته هایشان بیندیشند…و روی سخن بنده به این افراد بود نه شخص آقا مرتضی…چون ایشون مودبانه و متواضع مطرح فرموده بودن…یقینا افرادی که به دنبال حاشیه سازی هستن و بذر چنین مسائلی را در جامعه میپاشند از طریق این رسانه فعال پیگیر هستن ولازم بود پاسخ خود را دریافت کنند….اما حضرتعالی که فرمودین اعضای شورا “حقوق و پاداش ” میگیرند محض اطلاع شما عرض کنم که نه حقوق میگیرند و نه پاداش…فقط در قبال جلساتی که در محل شورا برگزار میشود حق الجلسه دریافت میکنن که میزان آن برمبنای هفته دو جلسه هست…و حضور در کلیه جلسات شهر و حضور روزانه در دفتر شورا هیچ حق الزحمه ای تعلق نمیگیرد ….بزرگوار در ضمن اعضای منتخب شوراها در هر دوره با عشق خدمت به جامعه گراش پا به عرصه خدمتگزاری گذاشته و به مخیله هیچ عضوی خطور نکرده که شورا را منبع درآمد محسوب کنند…برای تائید عرایضم میتوانید به دفتر شورا تشریف بیاورید و مستندات را به عینه رویت فرمائین….ان شاءالله که در پاسخگویی به زعم حضرتعالی با کلمات بازی نکرده و خدای نکرده اهانت و جسارتی مرتکب نشده باشم…اگر اسائه ادب شده به بزرگواری خودتون ببخشید…
    جناب آقا مرتضی چنانچه در جوابیه حقیر نسبت به شما از حریم ادب و تکریم عدول کرده ام مرا عفو بفرمائین و به دیده اغماض جسارت حقیر را ببخشید. برایتان ایام سرشار از تندرستی و لطف الهی آرزومندم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

38 نظر
scroll to top