بستن

حسین‌زاده: وعده‌های انتخاباتی‌ام را عملی کرده‌ام

هفت‌برکه: در اولین نشست خبری نماینده مردم جنوب فارس، مهندس حسین‌زاده و مسئولان دفاتر پنج‌گانه‌اش گزارش مفصلی از عملکرد شش‌ماهه را ارائه دادند.

حسین‌زاده، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی، هجدهم آذرماه ۹۹، بعد از حدود ۱۰۰ دقیقه صحبت پنج مسئول دفترش در تهران و شهرستان‌ها، به سخن گفتن با حاضران در سالن شهرداری جویم ایستاد. گزارش عملکرد مسئولان دفاتر در خبری دیگری در هفت‌برکه منعکس شده است (اینجا بخوانید).

حسین‌زاده: سه وعده‌ی انتخاباتی‌ام را عملی کرده‌ام

مهندس حسین‌زاده در ابتدای سخنانش گفت: «من افتخار می‌کنم که برای اولین بار در تاریخ انتخابات لارستان بزرگ به عنوان یک جوان انتخاب شده‌ام و این وظیفه من را سنگین می‌کند. امیدواریم بتوانیم قدمی در این وضعیت سخت معیشتی برای مردم منطقه برداریم.»

حسین‌زاده در ادامه گفت: «من سه وعده داده‌ام که در همین شش‌ماهه عملی کرده‌ام. اولین کار این است که دو واحد آپارتمان با هزینه شخصی برای کارگروه‌ها و کسانی که برای پیگیری مسائل حوزه انتخابیه به تهران سفر می‌کنند در نظر گرفته‌ایم. دومین وعده‌ام این بود که در شش‌ ماه اول، بیست نفر جذب شوند، که این کار در سه ماه انجام شد. و سومین وعده، آوردن یک طرح ملی به حوزه انتخابیه بود. با توجه به تخصص خودم، مساله افت فشار را می‌دیدم و ایستگاه تقویت فشار را پیگیری کردیم. مگاپروژه خنج با مبلغی بالغ بر ۱۳۵ میلیون یورو با رایزنی بسیار زیاد انجام شد که البته با توجه به وضعیت کرونا عقب افتاده ولی در آینده نزدیک کلنگ‌زنی خواهد شد و حداقل ۳۰۰ نفر مستقیم و حدود ۷۰۰ نفر غیر مستقیم به کار گرفته خواهد شد.»

 

وضعیت اشتغال این منطقه زیبنده نیست

مهندس حسین‌زاده در مورد اشتغال‌زایی گفت: «خیلی راحت درد دل کنیم: منطقه ما از لحاظ اشتغال‌زایی عقب افتاده است. حوزه انتخابیه ما بیش از ۱۹ هزار کیلومتر مربع، یعنی ۱۹ درصد استان فارس و بیش از مساحت ۱۶ استان کشور است. اما ما در زیرساخت‌ها محروم هستیم. این زیبنده منطقه جنوب فارس نیست.»

نماینده از تقسیم‌بندی کارها به سه سطح ملی، استانی و منطقه‌ای صحبت کرد و افزود: «در منطقه ابتدا به زیرساخت‌ها توجه کردیم. ما در بحث انرژی بسیار مستعد هستیم و در این راه قدم خواهیم برداشت. در یکی دو ماه آینده حداقل ۷۰ نیرو در یکی از شرکت‌های نفتی در حوزه انتخابیه جذب خواهند شد. ما خط لوله سراسری گاز و نفت را داریم. دو تلمبه‌خانه بزرگ در کورده و فداغ داریم. باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد. پتروشیمی آب‌بر است و آلودگی محیط زیستی دارد و هزینه‌های زیادی دارد، و در نتیجه جایگاهی ندارد. اما در پایین‌دست پتروشیمی کار انجام خواهیم داد. انشالله منطقه انرژی‌بر خنج را به جد پیگیری می‌کنیم. در کنار منطقه ویژه اقتصادی لار و بازارچه مرزی.»

 

پیگیری‌ها در حوزه آب

حسین‌زاده در مورد پیگیری مسائل حوزه آب در منطقه توضیح داد: در حوزه آب، ما خط یک سد سلمان فارسی را داریم که قیر، خنج، اوز، گراش و لارستان در آن قرار دارد. خط دو سد سلمان که ۳۶۸ کیلومتر است، از جهرم و مبارک‌آباد می‌آید به سمن منصورآباد، جویم، بنارویه و بیرم  و بخش صحرای باغ. ما دو ماه پیش جلسه داشتیم و بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برآورد کردند. این طرح بسیار خوبی برای تامین آب پایدار است. اما نمی‌توان دست روی دست گذاشت تا این طرح به سرانجام برسد و باید کارهای موقت هم انجام داد. واقعا آب شهر بیرم دل هر کسی را به درد می‌آورد. در جلسه ملی با حضور مسئولین وزارت نیرو و سه استاندار و نمایندگان مجلس، قرار شد طرح مطالعاتی انجام شود. هرچند امیدوارم این کار از طرف شرکت آب منطقه‌ای فارس زودتر انجام شود.»

 

قدم‌های ورزشی و بهداشتی

حسین‌زاده در مورد اقدامات در زمینه ورزش و بهداشت نیز گفت: «موفق شدیم چندین میلیارد تومان از بودجه وزارت نفت جذب کنیم. من هفته‌ای یک بار در وزارت بهداشت پیگیر وضعیت هستم. امیدوارم همینطور که قطب پزشکی در جنوب استان فارس هستیم، این را تقویت کنیم و بحث‌های فوق تخصصی هم تقویت شود.»

نماینده به گزارش عملکرد مسئولان دفتر اشاره کرد و به صورت خلاصه، جمیع اعداد را بازگو کرد: اوز مجموعا ۱۲۰ میلیارد تومان، لار ۱۲۵ میلیارد تومان، گراش حدود ۵۰ میلیارد تومان، و خنج هم فقط یک ایستگاه برق ۳۱ میلیارد تومان از وزارت نفت گرفتیم. جمع اینها حدود ۴۰۰ میلیارد تومان است. و این جدای از ۴ هزار میلیارد تومانی است که در قالب پروژه ملی جذب کرده‌ایم.»

او از تلاش دفاتر و کارگروه‌ها تشکر کرد و افزود: «ما حمایت خوبی نیز از خیرین انجام دادیم و طرح حمایت از خیرین را به مجلس تقدیم کرده‌ام. من آقای نوبخت [مدیر سازمان برنامه و بودجه] هم گفتم که خیر در جایی ۵۰ تا ۶۰ میلیارد هزینه می‌کند، اما شما حاضر نیستید ۵ تا ۱۰ میلیارد برای تکمیل آن هزینه کنید؟ البته از وضعیت اقتصادی همه خبر داریم. کرونا هم عاملی شده برای بدتر شدن این وضعیت. دنیا دارد لطمه می‌بیند و ما مستثنا نیستیم. ما در عین این وضعیت داریم کار انجام می‌دهیم.»

 

باید عسلویه دوم شویم

حسین‌زاده در ادامه صحبتش گفت: «این که در ذهن وزرا و مسئولین است که اینجا پولدار هستند بلای جان ما شده است و ما داریم با چنگ و دندان این بودجه‌ها را می‌گیریم. ولی ما باید هاب انرژی شویم. ما باید عسلویه دوم شویم. چرا نشویم؟ با این همه ظرفیت انرژی و معادن که هست. اما می‌بینیم که زیرساخت‌های ما آماده نیست. اگر ادعای استان شدن داریم، این مولفه‌ها و پیوست‌های خاص خودش را دارد. ننشینیم در فضای مجازی بگوییم ما می‌خواهیم استان شویم. تلاش و کار بکنیم. باید ایده‌های بزرگ در سر داشته باشیم. اما ما هنوز در بحث انتخاباتیم. تا کی؟»

نماینده در انتهای صحبتش نیز به مشورت‌پذیری اشاره کرد و گفت: «کدام نماینده تاکنون چهار دفتر مجهز با رییس و روابط عمومی و منشی راه‌اندازی کرده است؟ کدام نماینده با هزینه در تهران واحد مسکونی اجاره کرده است؟ کدام نماینده چهار فرمانده حوزه انتخابیه را برده است پیش مدیر برنامه و بودجه استان که چانه‌زنی کنند؟ اما برای همه‌ی اینها نیاز به کمک است از طرف شوراها و کارگروه‌های مشورتی که تشکیل داده‌ایم.»

پرسش‌وپاسخ خبرنگاران و نماینده

بعد از صحبت‌های نیم‌ساعته‌ی مهندس حسین‌زاده، نوبت به خبرنگاران رسید تا سوالات خود را از نماینده بپرسند. خبرنگار هفت‌برکه که بعد از چند تن از همکاران نوبت پرسیدن سوال داشت، پیشنهاد کرد جلسه‌ی اختصاصی دیگری برای جواب دادن به سوالات مردم و خبرنگاران در نظر گرفته شود. غفوری گفت: «ما از مخاطبان شبکه‌های اجتماعی هفت‌برکه خواستیم که سوالات خودشان از نماینده را مطرح کنند، و تاکنون حداقل ۸۰ سوال مطرح شده است. به همین خاطر درخواست یک وقت اختصاصی برای پاسخ دادن به این سوالات داریم، یا این که پیشنهاد می‌کنیم خود نماینده و روابط عمومی‌اش، سوالات را در اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی جواب بدهند.»

نماینده در پاسخ به این درخواست گفت: «بقیه سوالات در اینستاگرام را حتما روابط عمومی برای من می‌آورد و پاسخگو خواهم بود و خیلی هم شفاف صحبت می‌کنم.»

 

سوالات هفت‌برکه: پروتکل الحاقی و فرمانداری

دو سوالی که خبرنگار هفت‌برکه مطرح کرد، در دو سطح ملی و شهرستانی بود. سوال اول در مورد طرح مجلس در مورد پروتکل الحاقی بود. او از نماینده پرسید: «با توجه به اینکه خود شما در کمیسیون انرژی هستید و رییس کمیسیون هم از حامیان اصلی این طرح بود، نظر و رای شما درباره این طرح چه بود و چقدر آن را مفید می‌دانید؟ شما در مجلس تشریف نداشتید که به این طرح رای بدهید، درست است؟»

مهندس حسین‌زاده در جواب به این سوال اعلام کرد رای او به این طرح مثبت بوده است: «در مورد لغو پروتکل الحاقی من در مجلس حضور داشتم. فقط در یک مورد در مجلس نبودم و آن هم در بحث اعتبارنامه آقای تاجگردون در مجلس نبودم که به خاطر تغییر برنامه‌ی مجلس این اتفاق افتاد. اما در خصوص این طرح، من حضور داشتم و رای مثب هم دادم. به این دلیل که ما بدعهدی نکردیم. این لغو پروتکل به معنای خروج ما از برجام نیست. وقتی طرف مقابل بدعهدی می‌کند و شما هم تعهداتتان را انجام داده‌اید، ولی انواع تحریم‌ها را هم به ما وارد می‌کنند، و خلاف تعهد عمل می‌کند، ما هم از ماده ۲۶ و ۳۶ برجام استفاده کردیم و آن را لغو کردیم. بنابراین این به نظر من یک کمک است.»

سوال دوم خبرنگار هفت‌برکه درباره وضعیت بلاتکلیف در سطح اول اداری در شهرستان گراش با توجه به نبود شورای شهر و اداره شهرداری و فرمانداری با سرپرست بود. «برنامه شما برای حضور فرماندار چیست؟ آیا سیاست شما ابقای آقای زمانی به عنوان فرماندار است؟ و سوال دیگر این که از آقای فرسوده به عنوان یکی از گزینه‌های سرپرستی فرمانداری اسم برده می‌شد که اتفاقا فردی بومی و در اول صف هم بود، اما با فرماندار شدن ایشان مخالف شد. درباره این موضوع هم اگر توضیح بدهید ممنون می‌شوم.»

مهندس حسین‌زاده در جواب گفت: «این مساله در حال انجام است. انشالله شخصی حضور پیدا خواهد کرد تا هفته‌های آینده. در مراحل اداری است.»

 

پندری: وضعیت ادارات و مسکن

مهدی وفایی‌فرد، خبرنگار سایت پندری، نیز ابتدا به وضعیت بلاتکلیف اداری شهرستان گراش پرداخت و سپس سوالاتی در حوزه مسکن و بحث شفافیت آرای نمایندگان مطرح کرد.

به گزارش کانال پندری، خبرنگار این رسانه پرسید: «علاوه بر فرمانداری و شهرداری، ادارت دیگری مثل جهاد کشاورزی، مخابرات و امور مالیاتی با سرپرست اداره می‌شود. غیر از این، یازده سال بعد از شهرستانی گراش، تعدادی از ادارات ما به صورت نمایندگی فعالیت می‌کنند. هنوز بعضی ادارات در گراش نیز اصلا مستقر نشده‌اند. آیا پیگیری این موارد هم در دستور کار شما بوده؟»

حسین‌زاده در جواب گفت: «در خصوص بحث ادارات گراش این وظیفه فرماندار هست و نماینده در عزل و نصب دخالتی ندارد. [انتصاب رئیس] اداره‌ی جهاد کشاورزی تا یک ماه آینده انجام می‌شود. در خصوص مخابرات با رئیس مخابرات استان صحبت کردیم که قرار است خنج و گراش که به صورت مشترک اداره می‌شود، تفکیک شود. در خصوصی اداره دارایی از طرف آقای زمانی، لار و استان در حال پیگیری است.»

سوال بعدی خبرنگار پندری درباره مسکن بود: «یکی از موضوعاتی که در این ایام درگیر آن هستیم بحث گرانی مسکن است. طرحی که برای مالیات بر عابدی سرمایه و مالیات بر خانه‌های خالی در دستور کار مجلس بود، این موضوع به کجا رسیده است؟ به جز این طرح و طرح ملی مسکن، چه برنامه‌ای برای ارزان شدن زمین و مسکن، خصوصا در گراش دارید؟»

نماینده در جواب گفت: «گرانی مسکن همه جا هست، اما در گراش بدتر است. به دلیل محصور شدن گراش بین کوه سیاه و سرخ، یکی از دلایلی که جاده چک چک را پیگیری می‌کنیم بحث مسکن است. شاید ذهن بعضی‌ها به سمت مسائل سیاسی متمایل شود که این‌گونه نیست. یکی از این مسائل بحث مسکن است. شهر ما نیاز به تنفس دارد. یکی از راه‌های ارزانی مسکن، انبوه‌سازی و بحث بعدی شهرک‌سازی است. مطالعات از قبل شکل گرفته، در اوز و گراش و لار مصوب شده و در حال انجام است.»

و سوال آخر این رسانه درباره شفافیت آرا بود: «بسیاری از نماینده‌ها از جمله شما، در ایام انتخابات بحث شفافیت آرا را مطرح کردید. شما تعهدنامه را امضا کردید، ولی هیج‌کجا مشخص نیست که رأی شما به طرح‌ها و لوایح در مجلس مطرح می‌شود چیست. این طرح به کجا رسیده است؟»

جواب حسین‌زاده چنین بود: «در خصوص شفافیت آرا، طرحی در مجلس می‌گذرانیم که شفافیت را نه فقط در بحث آرا، که در بحث اموال و مسائل مختلف نمایندگان هم گسترش دهیم. بنده به شفافیت اعتقاد دارم و قبل از ورود من تعهدنامه را امضا کردم و انگشت زدم. به خاطر ساختار مانیتورنگ مجلس هست که جایی مشخص نیست. ولی اگر بفرمائید در هر طرح من می‌گویم که چه نظر و رأیی داده‌ام. بدانید حقوق نمایندگی از حقوق خیلی از ارگان‌ها پایین‌تر است و کفاف خرج روزانه نماینده را ندارد. اگر حسین‌زاده غیر از چیزی که در شفافیت ارائه کرده، روزی یک متر زمین را به دست آورد، بدانید از راه غیرقانونی به دست آورده است. امیدواریم طرح شفافیت به زودی در مجلس مطرح شود و رأی بیاورد.»

آفتاب لارستان: ارتقای دانشکده علوم پزشکی لار؟

اما شاید یکی از چالش‌برانگیزترین سوالات این نشست خبری را زینب دلام، خبرنگار سایت آفتاب لارستان پرسید: بحث ارتقای دانشکده‌های علوم پزشکی لار و گراش.

به گزارش سایت آفتاب لارستان، خبرنگار این سایت از نماینده پرسید: «موضِع جنابعالی درباره ارتقای دانشکده‌های علوم پزشکی لار یا گراش دقیقا چیست؟ می‌دانیم که بر اساس شاخص‌ها، علوم پزشکی لارستان رتبه بالاتری دارد، اما ازسوی دیگر زادگاه شما گراش است و اهالی گراش این توقع را از شما دارند تا این اقدام را انجام دهید. این دوگانگی را چطور رفع خواهید کرد؟»

حسین‌زاده در ابتدای جوابش اشاره کرد که شرط ارتقای دانشکده به دانشگاه، استان شدن است. پس از این نیز به بازگویی «درد دل» پرداخت. او گفت: «درخصوص ارتقای دانشکده پیشنهاد می‌کنم قوانین را مطالعه کنیم. بله من قبول دارم که در بیش از ۹۰ درصد آیتم‌ها لار بالاتر است، اما در قانون آمده که با استان شدن می‌شود دانشکده‌ای ارتقا پیدا کند.»

حسین‌زاده افزود: «لار ۵ بیمارستان و حدود ۱۲ شبکه بهداشت و ۱۵ مرکز جامع سلامت دارد. یک سر و گردن از دانشکده علوم پزشکی گراش بالاتر است. این صداها سیو و ضبط می‌شود.»

او سپس به آنچه عامل عدم پیشرفت منطقه می‌داند اشاره کرد: «اما خوب شد این سوال را پرسیدید برای اینکه حقانیت نماینده اثبات شود. بیش از دو هفته در فضای مجازی و روزنامه‌ها متاسفانه علیه نماینده جبهه‌گیری کردند که دارد تلاش می‌کند تا دانشکده زادگاه خود را ارتقا دهد. اگر بخواهم پاسخ دهم که هر روز کارشان همین است و دیدشان تنگ است. آفت عدم پیشرفت منطقه جنوب فارس همین «دیده‌تنگی» است. ما ادعا داریم که بندر لنگه و بستک، لامرد، مهر، گله‌دار و حتی ابوموسی جزو ما بوده؛ خب چرا از ما جدا شدند؟ چرا تفکرات ما فرامنطقه‌ای و بزرگ نیست؟!»

حسین‌زاده از فضاسازی‌ها علیه نماینده گلایه‌مند است: «من اهل قسم خوردن نیستم اما بروید بپرسید من برای دانشکده گراش نه نامه زده‌ام و نه صحبتی کرده‌ام. به چه حقی فضای مجازی و عمومی جامعه را مسموم می‌کنند؟ مردم لار، مردمی نجیب و شریف و بزرگ هستند و آیت اللهی‌ها و شهید عفیفه‌ها را دارند. من با مردم لار مشکلی ندارم اما بعضا مسئولانی که شاید همین‌ها باعث عقب افتادن شهر لار بوده‌اند می‌آیند و این مسائل را مطرح می‌کنند. همین چند روز پیش یکی زنگ زد و گفت می‌خواهم حلالم کنید. این را دقت کنید! گفت «ما می‌دانیم که شما فکر فرامنطقه‌ای دارید؛ آدمی هستید که کشورهای دنیا را دیده و ذهنی باز دارید و می‌دانیم [که برای علوم پزشکی گراش] نامه نزده‌اید و می‌دانیم که به مسائل چالشی وارد نمی‌شوید اما عمدا مطرح کردیم تا تلنگری باشد که در آینده به این فکر نیفتید!» این عین بی‌انصافی‌ست. من همیشه می‌گویم انتظار تشکر ندارم ولی نباید ناشکری شود. یک نماینده‌ای مبلغی را به شهرش تخصیص می‌دهد و در فضای مجازی پدر نماینده خودمان را در می‌آوریم. شما مثلا آشنا نیستید و نفوذ ندارید و پیگیر نیستید اما وقتی ۴۰۰ میلیارد تومان جذب می‌شود یا پروژه ۴هزار میلیارد تومانی جذب کرده‌ایم اشاره به آن نمی‌شود. این طور مسائل برای من سخت است.»

او در نهایت به لزوم همدلی اشاره کرد و گفت: «بیایید دست به دست هم دهیم. من همزبانی را قبول ندارم و می‌گویم همدلی. همدلی از همزبانی بهتر است. همدل و هم‌قدم برویم جلو. طبق یک حدیث اگر نور به دورترین حوزه انتخابیه نتابی همسایه روشنش می‌کند! برای چی ما محروم کرده‌ایم بقیه را؟! ببینیم واقعا. ظلم دارد می‌شود و ظلم شده است. بیلان و آمار هست. شاید در چهار شهرستان مشکلات زیرساختی باشد اما بروید روستاها؛ آدم قلبش به درد می‌آید. می‌رویم روستاها اینترنت را پیگیری می‌کنیم، معلم روستا می گوید بعدش «تبلت» چی می‌شود برای آموزش؟! می‌رویم در روستاها و می‌بینیم چند سر عایله یک کاسه گذاشته‌اند وسط و نان خشک در آب می‌زنند و می‌خوردند. آدم گریه‌اش می‌گیرد.»

حسین‌زاده در انتها گفت: «اینها تبلیغ نیست و تازه اول مجلس است. من اگر بخواهم تبلیغ کنم باید سال آخر این حرف‌ها را بزنم. پس ما آمده‌ایم کار کنیم و نمی‌دانم این را با چه زبانی بگوییم.»

 

رسانه‌های دیگر: از مبارزه با فساد تا بودجه ۱۴۰۰

با این که زمان زیادی از شروع نشست گذشته بود، اما خبرنگاران رسانه‌های حوزه انتخابیه سوالات متنوعی در سطح ملی و منطقه‌ای از نماینده پرسیدند.

ابراهیم احمدی، سردبیر اوز امروز، در مورد برنامه مجلس برای مبارزه با فساد و پیشگیری از اختلاس‌ها و … پرسید. نماینده پاسخ داد: «طرح مبارزه با فساد در مجلس مطرح شده است. در بحث تحقیق و تفحص، قوه قضاییه هم ورود کرده است.» احمدی در سوال دیگری، لزوم حمایت از خیرین را مطرح کرد و گفت: «در بحث بودجه هم پیشرفت‌ها زیاد محسوس نیست. آیا نمی‌شود طرحی تصویب شود که اگر خیرین وارد شدند، دولت هم کمک کند؟»

در پاسخ به این سوال نیز حسین‌زاده به طرحی که برای حمایت از خیرین تقدیم مجلس کرده است اشاره کرد و گفت: «ما طرحی به مجلس داده‌ایم که اگر قرار است طرحی با کمک خیرین و دولت انجام شود، ابتدا دولت تعهداتش را در طرح انجام بدهد، و بعد خیرین وارد شوند.»

حمید جهان، خبرنگار ایرنا در لارستان، درباره بودجه سال ۱۴۰۰ پرسید: «آیا ارزیابی شما این است که کلیات بودجه در مجلس به تصویب می‌رسد؟ چند تا مزیت و شاخصه‌های مثبتی که در بودجه ۱۴۰۰ هست، را بیان کنید.»

نماینده در پاسخ گفت: «سوال شما کلی بود و یک جلسه جداگاه را می‌طلبد. این لایحه بودجه هفته بعد در صحن علنی چکش کاری می‌شود و امیدوارم عاقلانه بسته شود چون بودجه نرمالی نیست.»

امید کریم‌خوشنود، خبرنگار خبر بنارویه نیز از درباره اقدامات مجلس در خصوص بهبود وضعیت معیشت مردم پرسید: «متاسفانه درباره مجلس یازدهم فکر می‌کردیم مجلس انقلابی است و وضعیت تغییر می‌کند، اما در مساله اقتصاد همه چیز بدتر هم شد. شما به عنوان یک نماینده از این مجلس چطور حمایت می‌کنید؟»

پاسخ حسین‌زاده اینگونه بود: «در خصوص مجلس انقلابی و بحث معیشت مردم، این دو مساله جداگانه است. به گفته مقام معظم رهبری، این یکی از قوی‌ترین مجالس است. اگر بعضا تندروی‌هایی می‌شود، ما مخالف توهین هستیم. مجلس جای دغدغه و قانون است. با کمال احترام باید کار کرد. اما در خصوص وضعیت معیشت، همین اواخر رییس مجلس بسته‌ی معیشت مردمی را معرفی کرد که محورهای زیادی هم داشت. در بحث قیمت‌گذاری و نظارت بر قیمت، این از وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت است. اما وقتی رییس جمهوری در فکر مردم نیست، ما چطور می‌توانیم؟ وزارتخانه‌ای که ۷۰ درصد وضعیت معیشت مردم دست آن است. وزیرش دیر معرفی می‌شود.»

 

پایان ماراتن چهارساعته

اولین نشست خبری نماینده جوان مردم جنوب فارس نزدیک به چهار ساعت به طول انجامید تا نشان دهد مهندس حسین‌زاده و تیمش نسبت به عملکرد شش‌ماهه خود آنقدر رضایت دارند که تمایل داشته باشند آن را بازگو و از آن دفاع کنند. وعده‌ی محمودی، مسئول دفتر نماینده در تهران، درباره‌ی برگزاری این نشست‌ها در هر شش ماه، این امیدواری را به وجود می‌آورد که این پاسخگویی در دوره‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

 

مطالب مرتبط:

http://www.gerishna.com/archives/107249

سردبیر پایگاه خبری هفت‌برکه عضو هیات مدیره موسسه فرهنگی هنری هفت‌برکه گراش دکترای ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران

8 نظر

  1. سلام من حامی دکتر بروجردی بودم اما …
    شیرینی داشتن نماینده جوان انشالله ادامه دار باشد و به ریاست جمهوری هم برسد.

  2. انشالله که نماینده جوان برای تمام منطقه خوب باشد وچون خودش رئیس انرژی مجلس است انشاالله که تمام روستا های منطقه گازدار کند

  3. سلام بر اقای حسین زاده نماینده محترم و جوان
    من یک اردی هستم مطالب فوق را به دقت مطالعه کرده و از تلاش های شما سپاسگزارم.
    امابرای بخش ارد چه برنامه ای دارید ارد چندین ساله به بخش ارتقا پیدا کرده و یکی دوساله هم به شهر ارتقا پیدا کرده ما حتی یک درمانگاه شبانه روزی نداریم
    (البته چندین ساله مجوز شبانه روزی شدن صادر شده).
    ایا از عوارض سنگین شهرداری در ارد مطلع هستید که در این وضعیت بد اقتصادی چه فشاری بر مردم شریف ارد وارد شده.
    با وجود چندین سال از بخش شدن ارد هیچ اداره‌ای مستقر نشده.
    ایا برای مشکل مسکن جوانان ارد کاری کرده اید ارد بیش از هفتصد متقاضی جوان فاقد مسکن دارد.
    (البته متقاضی در صف نوبت)
    با تشکر.

  4. با سلام
    خدمت عزیزانی که فکر میکنند که اقای حسین زاده فقط به فکر زادگاهش است عرض کنم که با نگاهی به اعتباری که برای شهرستانهای لار اوز و خنج نسبت به گراش تخصیص داده شده نشان از این میدهد که دغدغه نماینده منطقه ای است نه فقط شهر خودش.
    ماهم هیچ انتظاری جز موفقیت و سربلندی از اقای حسین زاده نمیخواهیم .موفقیت در کارش و رضایت مردم منطقه از تلاش ایشان افتخاریست برای گراش و گراشی است.

  5. 🗣واکنش فرزند آیت الله آیت اللهی به هجمه ها علیه نماینده:
    ♨️
    *از ناملایماتی که در فضای مجازی علیه ایشان رواج می دهند ناراحت شدم/ بی انصافی است که در اوضاع کنونی، توقع شق القمر از ایشان داشته باشیم/ از آقای حسین زاده حمایت کنید*
    🔻
    به گزارش لارنیوز، در پی هجمه ها علیه مهندس حسین زاده، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی و درد دل اخیر ایشان در نشست روز سه شنبه با خبرنگاران، سید محمدحسین آیت اللهی، فرزند آیت الله العظمی سید عبدالعلی آیت اللهی به این هجمه ها واکنش نشان داد و در یکی از گروه های واتساپی نوشت:
    🔻
    مصاحبه جناب حسین زاده، نماینده محترم را ملاحظه نمودم، گلایه ایشان را بجا و وارد می دانم، از ناملایمات فضای مجازی که علیه ایشان رواج می دهند حکما ناراحت شدم و انصافا دلم سوخت که در فضای مجازی به ایشان توهین و تهمت روا می دارند؛ دوستان! بی انصافی است که در اوضاع کنونی و سردرگمی سیاسیون مملکت، توقع شق القمر از ایشان داشته باشیم، والله روا نیست اینگونه برخورد شود، آن هم به جای نشان دادن راهکار و همراهی…
    گردنه های سختی پیش روی ایشان است و عبور از آن مستلزم همراهی تمامی مردم شریف چهار شهرستان می باشد و نصیحت دوستدار به دوستان «گروه همیاری» این است که اگر در گروه های دیگر هستند، باز دارند این هجمه را نسبت به ایشان تا با فراغت بال و بدون دغدغه به فعالیت ادامه دهند و سرخورده نشوند.
    اکنون، حمایت و همراهی با ایشان، حتی المقدور با قلم، در شرایط موجود ضروری و مناسب می باشد.
    🔻
    چون سنگ بر آیینه مزن کینه خود را/ مشکن دل و مجروح مکن سینه خود را/ تا مهر در آن رغبت دیدار بیاید/ با خشم مکدر مکن آیینه خود را»
    شعر از «حسین منزوی» …✋✋✋
    ☝️💐
    @lar__news

    📱❌به«کانال خبر فوری لارستان» در *اینستاگرام* بپیوندید:
    https://instagram.com/lar__news?igshid=1j9t2jqwbbatj

    ————————
    ♻️❌به «کانال خبر فوری لارستان» ۶۸ در *واتساپ* بپیوندید:
    https://chat.whatsapp.com/E7l4slYxuG5KJpl50gAn5u

    ♻️❌به «کانال خبر فوری لارستان» ۶۹ در
    *واتساپ* بپیوندید:
    https://chat.whatsapp.com/InKoOhgBN7Q9XIjSKp8BNP

  6. عرض خسته نباشید دارم خدمت نماینده محترم.متاسفانه تو کشور خودمون این قدر کارهای بر زمین مونده هست که حل وفصل مشکلات نیازمند زمان و تلاش بسیار مضاعف و سعه صدر از طرف وکلای مردم هست.معمولا یه مسوول که پس از ماراتن انتخابات در راس کار قرار میگیره،دارای منتقدینی چه از طرف رقبا وخود مردم حوزه انتخابیه هست وانتقاد به جا میتونه جهت پیشبرد بهتر کار موثر بشه،ولی یه رسم غلط بعد انتخابات تو کشور خودمون به وجود اومده که رقابت بعد اتمام انتخابات هم ادامه پیدا میکنه و هم افزایی و همدلی جای خودش رو به تخریب و سیاه نمایی و مسائل منفی این چنینی میده.کلی عرض میکنم بحث شهر یا شخص نیست وحتی نمیخوام کارنامه جناب حسین زاده رو تایید یاد رد کنم ،ولی اون تعهد دینی ما کجا رفته؟کار بایست انجام بشه اما نبایست مهم باشه به دست چه کسی.اگه پای مکتب بزرگانمون درس گرفتیم ،نباید تمام هم غم ما این باشه که ثابت کنیم،فقط و فقط فلانی اگه بود کار درست میشد.یه کم شعارهای انتخاباتی رو،سروران یادشون بیاد به مردم قول دادن تجاربشون رو در اختیار فرد منتخب بزارن.طبیعی هست که یک فرد نمیتونه در تمام ابعاد کامل و برجسته باشه وممکنه نقایصی هم داشته باشه خوب چه عیب داره کمکش کنید،بهش مشاوره بدید.ان شاءالله نماینده محترم که لااقل ثابت کردند که هم غمشون پیشبرد کارهاست ،موفق و موید باشن.

  7. اگر آقای حسین زاده جای حسنی بود اول می گفت که گراش استحقاق شهرستان ندارد واز ترس محبوبیت کاری نمی کرد وحتی می گفت حق بخش های با سابقه بیشتر هست .دانشکده پزشکی به گراش تعلق نمی گرفت و مثل اب زیر مجموعه لار می شدیم و مصوبه دروغین دانشگاه پزشکی لارستان که به نام گراش وبه اسم لار بود تصویب می کرد . مصوبات جاده چک چک وکمربندی گراش زمان حسنی گرفته شد ونماینده جعفر پور جلوش گرفت وحتی اوایل نمایندگی اش گفت اگر کاری از دست من بر می امد جلو مصوبات و ارتقا گراش را می گرفتم .حسنی با اون همه خراب بودنش دل شیر داشت .دلسوزترین و با صلابت ترین شخص گراشی .حسنی داماد شیخ احمد انصاری که که نسبت فامیلی با ایشان دارد .اقای حسین زاده خودش به خواب زده و نمی داند اینجا عدالت نیست .من جای ایشان بودم تمام ادارات اوز وخنج و تمام ارگانشان را از لار مجزا می کردم .من هیچ اعتمادی به لار ندارم . دانشگاه پزشکی حق گراش هست و باید مجوز دانشگاه پیام نور و دانشکده های دیگر صادر شود .ادارات از لار مجزا شود .دادگستری با پافشاری چه کسی مجزا شد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 نظر
scroll to top